O nama

Malo o nama

Hi-tech kreativna radionica je marketinška agencija specijalizirana za digitalne medije. Na tržištu smo prisutni već 10 godina te uspješno kreiramo i produciramo najzahtjevnija rješenja na području digitalnog marketinga.

Našu agenciju čini tim iskusnih i kreativnih stručnjaka iz svih područja poslovanja koji na najbolji način koriste sve mogućnosti digitalnih medija i integriraju ih u jedinstvenu marketinšku strategiju. Digitalni mediji danas predstavljaju nužnu potrebu za uspješno poslovanje te se putem njih danas najbrže i najefektivnije upoznaju potrebe i motivacija korisnika.

Svakom klijentu nudimo individualizirani pristup prilagođen njegovim zahtjevima i ciljevima. Za svoje klijente vodimo projekte promocije putem digitalnih medija od početne do finalne faze, odnosno, izrađujemo i provodimo kompletnu strategiju nastupa i isporučujemo cjelovita digitalna rješenja.

Bez obzira na kompleksnost ili jednostavnost Vaših potreba, naše dugogodišnje iskustvo i poseban pristup klijentu garancija je uspješne provedbe Vašeg projekta.